Cum pot să ajut?

Fototeca Azopan este o inițiativă civică non-profit, orice sprijin pentru extinderea și întreținerea bazei de date este binevenit. Ne puteți oferi suport îndeosebi în două feluri. Puteți dona sau împrumuta fotografii/negative colecției sau prin sprijinul financiar al proiectului.

Donează fotografii/negative

Ai poze/negative făcute cu tehnică analoagă care ar putea fi interesante publicului larg și le-ai și arăta? Dă-le în împrumut sau donează-le colecției Azopan, iar noi le digitizăm și le publicăm strict cu indicarea donatorului.

Pozele publicate deja în cadrul fotoarhivei provin de la peroane private, familii, fotografi amatori și profesioniști care ne-au îngăduit să publicăm fotografiile din patrimoiul lor.

Poate ai deja pozele digitalizate. Cu atât mai simplu. Scrie-ne să vedem dacă pot fi interesante publicului larg.

Criterii tehnice: format .jpg și partea mai lungă a imaginii să fie de cel puțin 4000 de pixeli.

Sunteți muzeu sau proprietar al unei colecții mai mari? Contactați-ne și vă vom ajuta să implementați un proiect comun de digitizare.

Condiții de acceptare al fotografiilor: 

  • în ceea ce privește imaginea furnizată, donatorul garantează că are drepturile corespunzătoare, imaginea nu încalcă drepturile terților
  • prin donarea imaginii, Fototeca Azopan primește o licență globală, non-exclusivă  de utilizare gratuită pentru a arhiva și publica imaginile cu indicarea donatorului

 

Suport financiar

Colecția a fost realizată din buget zero, bazat pe favoruri de prietenie, dar pe termen lung este esențial să găsim sprijin financiar pentru funcționarea și extinderea continuă. Dacă vă place ce facem, ajutați-ne cu donații ocazionale sau regulate. Puteți face acest lucru prin transfer bancar, dar în curând veți putea să donați și online.

Suportul administrativ al proiectului este oferit de către Fundația Transylvania Heritage, cont bancar: IBAN – RO19RNCB0188131211790001,  cont în lei, Banca Comercială Română.

Scrie despre noi, răspândește vestea

Scrieți despre noi, scrieți despre orice și ilustrați articolul cu imagini din colecție (dar să nu uitați de mențiunea sursei). Distribuiți pozele pe Facebook sau prin e-mail. Suntem onorați și vă mulțumim dacă folosiți funcția de share de pe site.

Povestește despre Fototeca Azopan familiei și prietenilor.

Dă like la pagina noastră Facebook.